Coaching

Worstel jij met je chronische ziekte? Heb je het gevoel dat je ziekte jou in haar greep heeft?

Merk je dat je op je ziekte weinig invloed hebt, maar dat je daar wel al je aandacht op richt in het dagelijks leven? Heb je geen puf meer over om nog leuke dingen te doen?

Hoe zou het zijn als je daar verandering in zou kunnen brengen?

Wil jij zelf de regie in je leven weer pakken? Wil jij weer meer geluk ervaren?

Dan is mijn individuele coachtraject Chronisch Krachtig iets voor jou!

 

In plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn kijken we naar wat jou gelukkig en krachtig maakt. Je leert hoe je je ziekte onderdeel laat uitmaken van je leven, zonder dat dit het centrale punt is van je leven.

Het effect hiervan is dat je weer kansen gaat zien, meer energie voelt en jezelf meer ‘in control’ voelt. Niet omdat je ineens invloed hebt op je ziekte, maar omdat je geleerd hebt om ermee om te gaan. Je kunt tenslotte de golven niet stoppen, maar je kunt er wel op leren surfen!

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Jij hebt je ziekte, maar je ziekte heeft jou niet meer.

Wil jij dit ook? Dat kan in het coachingstraject Chronisch Krachtig. Jouw investering hiervoor bedraagt 497 euro (incl. btw).

Daarvoor krijg je:

 • 4 coachingsgesprekken van 1,5 uur. Hiervan brengen we ongeveer 1 uur wandelend in de natuur door en genieten we vervolgens nog een half uur van een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers.
  OF
  6 online coachingsgesprekken van 1 uur. Bij deze optie zien we elkaar online, via het platform Zoom. Je kunt het gesprek dus vanuit je eigen huis voeren en hebt geen reistijd.
 • Tussentijdse huiswerkopdrachten met extra oefeningen en tips die je inspireren en energie geven.
 • Een wekelijkse e-mail gedurende het traject waarin ik je begeleid en waar ik je een reactie op geef.
 • Een mooi notitieboekje om zelf aantekeningen in te maken over jouw ideeën, wensen en resultaten.

Na het coachingstraject Chronisch Krachtig:

 • Weet jij waar je blij van wordt
 • Kun je bewuster genieten van fijne momenten
 • Heb je meer grip op je energiebalans
 • Kun je je grenzen beter aanvoelen en aangeven
 • Kun je beter omgaan met het onvoorspelbare karakter van je ziekte
 • Weet je hoe je je ziekte bespreekbaar maakt op je werk of met je vrienden
 • Weet je hoe je je ziekte minder van invloed laat zijn op je humeur

 

Wil jij dit traject met mij aangaan? Super! Want ook jij (zeker jij!) verdient een bekroond leven! Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Na je aanmelding neem ik contact met je op en plannen we een gratis eerste coachingsgesprek in. Dat gesprek doen we via Zoom. In dat gesprek bespreken we ook jouw wensen voor het traject en maken we een afspraak voor onze eerste wandeling.

Een andere vraag die hier niet bij staat? Neem contact met me op via het contactformulier, of stel je vraag in het gratis eerste coachingsgesprek.