Privacyverklaring

Bekroond-leven-privacy.

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem jouw privacy zeer serieus en ga dus ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.
Bekroond Leven zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en/of verstrekken. je persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over Bekroond Leven

Bekroondleven.nl wordt beheerd door Margot van Zon. Het postadres is: Prins Frederikplein 505, 3071 KS Rotterdam.

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer je je inschrijft voor de gratis tips (nieuwsbrief), een download aanvraagt, je inschrijft voor  een gratis workshop, een contactformulier invult of een aanvraag voor een van mijn diensten doet, dan zal aan je gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Enkel gegevens die je zelf verstrekt worden verwerkt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Waarvoor verzamel ik deze gegevens?

  • Je naam en e-mailadres worden gebruikt voor het verzenden van gratis tips (nieuwsbrief) en retargeting voor Facebook advertenties. Dit doe ik alleen met gegevens die ik verkregen heb bij aanvragen voor de nieuwsbrief, downloads van gratis documenten en gratis workshops, niet met gegevens die via contactformulieren of aanvragen voor diensten binnenkomen.
  • Gegevens die je invult op het contactformulier (naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer) worden gebruikt om goed antwoord te kunnen geven op een contactaanvraag. Ik sla deze gegevens op in ActiveCampaign en zal je éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen je gegevens daar op te slaan. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het eind van de maand verwijderd.

Vastlegging en verwijdering van je gegevens in ActiveCampaign

Wanneer je je inschrijft voor de gratis tips (nieuwsbrief), een download aanvraagt, je inschrijft voor  een gratis workshop, een contactformulier invult of een aanvraag voor een van mijn diensten doet, dan worden je gegevens opgeslagen in ActiveCampaign. Wanneer je geen e-mail meer van mij wilt ontvangen, kun je je te allen tijde weer uitschrijven d.m.v. de link onderaan de e-mail of door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres en eventueel andere gegevens worden dan meteen uit het bestand verwijderd.

Persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn e-mailsysteem op de servers van ActiveCampaign. Deze servers zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

SSL-certificaat en two-factor authentication

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je de website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook Advertentiecookies
Met jouw toestemming gebruik ik Facebook advertentiecookies. Dit is om advertenties beschikbaar te stellen van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies
Ik gebruik, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op de website bekijkt. Hierdoor kan ik mijn marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, maar om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heb ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen van cookies

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van je browser om te achterhalen hoe dit precies werkt.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers zoals Chrome en Firefox bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getracht’ wil worden.
  • Je kunt geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook per domein blokkeren.

Meer informatie over hoe je cookies kunt uitschakelen vind je bijvoorbeeld op de website Your Online Choices.

Social Media

Ik wil het je graag zo makkelijk mogelijk maken om content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere d.m.v. Social Media (share) buttons. Hieronder vind je de privacyverklaringen van deze social media platforms.

Links

Op de website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten bekroondleven.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in het boekhoud- en CRM systeem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen.  Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je hiervoor per e-mail een inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij per e-mail verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een  verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Je kunt je verzoek e-mailen via Margot@bekroondleven.nl .

Wijzigingen

Ik behoud me te allen tijde het recht de privacyverklaring te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.