In de media

Regelmatig word ik gevraagd om iets te vertellen over mijn werk als coach voor mensen met een chronische ziekte. Op deze pagina vind je meer informatie over en waar mogelijk links naar gepubliceerde artikelen, podcasts, video's, etcetera.

podcast bekroond leven

Dit was zo leuk. Eind december 2022 werkte ik mee aan een podcast over de eerste fase van je ziekte, net na je diagnose. Deze werd geleid door Tim de Wit. Samen met Rajiv Karamat en Suzanne Anjie (arts bij het Amsterdam UMC, praten we hierover. De video van de podcast is beschikbaar via Vimeo. En de podcast zelf staat op Spotify.

 

geluidsopname maken arts ccuvn

In maart 2018 kwam er een artikel uit in de Crohniek, dat wordt uitgegeven door de Crohn en Colitis Vereniging Nederland. Het ging over het opnemen van een gesprek met je arts. Hiervoor ben ik ook geïnterviewd.

 

In februari 2018 stond ik in de Rotterdamse editie van de 50 plus krant. Het gehele artikel lees je hier.

Meer weten over mogelijkheden voor een interview of praatje?

Neem contact met mij op voor meer informatie en bel naar 06-29551787.

Als coach bied ik hulp bij een chronische ziekte en geef ik een extra zetje in de rug

Een leven dat alleen maar draait om een ziekte: dat wil niemand. Helaas kan het soms best lastig zijn om zelf jouw ziekte onder controle te krijgen en je beter te gaan voelen. Door de juiste hulp te krijgen bij een chronische ziekte, leer je jezelf waarderen om wie je bent en de controle over jouw leven terug te krijgen. Met mijn individuele coachingtraject Chronisch Krachtig help ik je daar verandering in te brengen, zodat je meer geluk kunt ervaren in je leven. In plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn, kijken we samen tijdens verschillende coachingsgesprekken naar wat jou gelukkig en krachtig maakt. Je verdient namelijk een bekroond leven.

foto met logo vierkant