Ik ben chronisch ziek

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

“Ik ben chronisch ziek, hoe kom ik uit de worsteling hiermee?”. Wanneer je merkt dat je op jouw ziekte weinig invloed hebt en deze jou in zijn greep geeft, wil je niets liever dan de regie over je eigen leven terug krijgen. Daar help ik je als ervaringsdeskundige graag bij.

Ik ben chronisch ziek, hoe krijg ik de regie weer over mijn leven?

Het leven met een chronische ziekte kan voelen alsof je gevangen zit. Je hebt het gevoel dat je al je aandacht er op moet richten en daardoor geen energie meer hebt voor de leukere dingen in het leven. Laat je niet langer belemmeren. Het is mogelijk om meer geluk te ervaren en de regie over je eigen leven weer terug te krijgen. Met mijn persoonlijke coaching bied ik namelijk een extra steuntje in de rug. Hierin leer ik je hoe je het beste omgaat met jouw chronische ziekte, zodat je weer ‘in control’ bent van je eigen leven. Middels mijn coaching help ik jou met:

  • Het omgaan met de onzekerheden die je hebt door je ziekte
  • Richting geven aan wat je wel kunt en wat de mogelijkheden zijn
  • Het beter verdelen van je energie
  • Het waarderen van jezelf om wie je bent
foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Vraag naar de mogelijkheden

“Ik ben chronisch ziek, maar ook gelukkig!”. Dat is waar we samen naartoe werken. Wil jij ook een fijner en energieker leven hebben mét je chronische ziekte? Neem dan contact met mij op en start het coachingstraject. De coaching kan volledig online, maar ook gewoon face-to-face. Als ervaringsdeskundige vertel ik je graag meer over de mogelijkheden, wanneer je belt naar 06-29551787.