Coach met ervaring in ziekte van Crohn

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Wanneer je zoekt naar een coach die jou hulp biedt bij de ziekte van Crohn, kun je het best bij Bekroond Leven uit Rotterdam terecht. Ik weet als geen ander hoe het leven met deze ziekte is, ik heb het namelijk zelf. Het belang van een goede coach waarmee je over je worstelingen kunt praten, is ontzettend groot. Het is mijn missie geworden om mensen in te laten zien dat jouw chronische ziekte jou absoluut niet in zijn greep hoeft te hebben. Om die reden bied ik als coach en ervaringsdeskundige hulp bij de ziekte van Crohn.

Als coach biedt ik je hulp om alles uit het leven te halen bij de ziekte van Crohn

Wil jij, als je chronisch ziek bent, ook een leven dat niet draait om jouw ziekte, maar om jou? Met behulp van mijn coaching help ik jou om je te richten op wat je wel kunt. We gaan aan de slag met de onzekerheden van je ziekte door hier aandacht aan te geven en verder te kijken, zodat je jezelf meer gaat waarderen. Ook werken we aan het grip krijgen op jouw energiebalans. In mijn coachingtraject Chronisch Krachtig ontvang je hulp bij de ziekte van Crohn van mij als ervaren coach waardoor:

  • Je weet waar je blij van wordt
  • Je bewuster geniet van fijne momenten
  • Je jouw grenzen beter aanvoelt en aangeeft
  • Je weet hoe je de ziekte minder invloed op je humeur kunt laten hebben
  • Je weet hoe je jouw ziekte bespreekbaar maakt (op werk of bij vrienden)
  • Je beter om leert gaan met het onvoorspelbare karakter van je ziekte
foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Plan een eerste coachinggesprek in

Wil jij ook graag hulp ontvangen van een coach bij de ziekte van Crohn of bijvoorbeeld Colitis Ulcerosa, zodat je weer regie over je leven krijgt? Ik help je graag verder! Schrijf je direct in, dan neem ik contact met je op en plannen we een gratis eerste coachinggesprek in. Voor meer informatie over mijn coachingaanbod bel je eenvoudig naar 06-29551787.