Een coach die hulp biedt bij Colitis Ulcerosa

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Met de hulp die ik als ervaren coach omtrent Colitis Ulcerosa aan je aanbiedt, leer je meer uit het leven te halen. Wanneer je leeft met Colitis Ulcerosa is er net als bij de ziekte van Crohn sprake van een chronische ontsteking van het slijmvlies van de dikke darm. De ziekte brengt een hoop onzekerheid met zich mee, omdat je vaak periodes met klachten en periodes zonder klachten hebt. Om beter om te kunnen gaan met Colitis Ulcera bied ik je hulp bij het focussen op wat jou krachtig en gelukkig maakt, in plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn.

Als coach bied ik hulp wanneer je worstelt met Colitis Ulcerosa

Wil jij weer de regie over je eigen leven hebben? Start dan met een coachtraject bij een chronische ziekte bij Bekroond Leven uit Rotterdam. Als coach bied ik persoonlijke hulp om Colitis Ulcerosa deel uit te laten maken van je leven, zonder dat dit het centrale punt is. Hierdoor voel je jezelf meer in controle en zal je jezelf ongetwijfeld energieker voelen. Het effect hiervan is dat je weer kansen gaat zien, omdat je hebt geleerd om met je ziekte en je vermoeidheid om te gaan.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Informeer naar het individuele coachingtraject en haal meer uit het leven

Wil jij graag de hulp van een ervaren coach inschakelen om te leren leven met Colitis Ulcerosa? Dan is mijn individuele coachtraject Chronisch Krachtig iets voor jou! Start met leven en geniet van de dingen die je wél kunt. Neem telefonisch contact met mij op via 06-29551787 om de mogelijkheden voor hulp bij Colitis Ulcerosa te bespreken of ontdek mijn tips voor chronisch zieken.