Coach Colitis Ulcerosa

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Als ervaren coach bied ik jou hulp om meer uit het leven te halen wanneer je leeft met Colitis Ulcerosa. Net als de ziekte van Crohn, is er hierbij sprake van een chronische ontsteking van het slijmvlies van de dikke darm. Vaak heb je periodes met klachten en periodes zonder klachten. Hierdoor brengt de ziekte een hoop onzekerheid met zich mee. Dit gaat gepaard met een hoop aandacht en focus om te leven met je ziekte. In plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn, kijk ik als ervaringsdeskundige graag samen met jou naar wat jou krachtig en gelukkig maakt.

Als coach bied ik hulp wanneer je worstelt met Colitis Ulcerosa

Wil jij weer de regie over je eigen leven hebben? Als coach bied ik persoonlijke hulp en leer ik je om Colitis Ulcerosa onderdeel uit te laten maken van je leven, zonder dat dit het centrale punt is van je leven. Hierdoor voel je jezelf meer ‘in control’ en zal je jezelf ongetwijfeld energieker voelen. Het effect hiervan? Je gaat weer kansen zien, omdat je hebt geleerd om ermee om te gaan.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Informeer naar het individuele coachingstraject en haal meer uit het leven

Wil jij graag de hulp van een ervaren coach inschakelen om te leren leven met Colitis Ulcerosa? Dan is mijn individuele coachtraject Chronisch Krachtig iets voor jou! Start met leven en geniet van de dingen die je wél kunt. Neem telefonisch contact met mij op via 06-29551787 om de mogelijkheden voor hulp bij Colitis Ulcerosa te bespreken of ontdek de tips die ik heb voor chronisch zieken.