Hulp bij een chronische ziekte

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Hulp bij het omgaan met een chronische ziekte is vaak meer dan welkom. Als je dient te leven met een chronische ziekte, ben je hoogstwaarschijnlijk blij met tips voor chronisch zieken. Als lifecoach die zelf chronisch ziek is, begrijp ik dat een chronische ziekte jouw leven kan beperken en dat het fijn is om voor het omgaan met je ziekte handvatten te krijgen. Het is natuurlijk zonde als jij door je ziekte enkel het gevoel hebt dat je aan het overleven bent. Wacht niet met leven tot je gezond bent, maar haal eruit wat erin zit met de tips voor chronisch zieken van Bekroond Leven uit Rotterdam. Als lifecoach die zelf chronisch ziek is, bied ik je hulp bij jouw chronische ziekte en help ik jou binnen vele facetten in het leven.

Voor échte hulp bij een chronische ziekte ga je naar een lifecoach die zelf chronisch ziek is

Niemand wil een leven dat alleen maar draait om een ziekte. Helaas kan het best lastig zijn om zelf te leven met jouw chronische ziekte en je beter te gaan voelen. Door de juiste hulp te krijgen bij een chronische ziekte, leer je jezelf waarderen om wie je bent en leer je omgaan met je ziekte. Ook help ik je de controle over jouw leven met Crohn terug te krijgen. Wil je meer geluk ervaren in je leven met een chronische ziekte? Meld je dan aan voor mijn individuele coachingtraject Chronisch Krachtig waar ik je tips geef voor chronisch zieken, zodat je leert omgaan met jouw ziekte en het beste uit je leven haalt. Ik help je door middel van deze tips onder andere als je last hebt van een prikkelbare darm. In plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn, kijken we samen naar wat jou gelukkig en krachtig maakt. Als lifecoach die zelf chronisch ziek is, geef ik je de hulp die ik zelf had willen hebben bij een chronische ziekte toen ik ontdekte dat ik ziek was.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Leer omgaan met jouw ziekte door mijn tips voor chronisch zieken

Wil jij ook graag hulp bij een chronische ziekte ontvangen van een lifecoach met veel ervaring, omdat ik zelf ook chronisch ziek ben? Ontvang tips voor chronisch zieken of meld je aan voor mijn offline of online coachtraject om beter te leren leven met een chronische ziekte. Ontbind jezelf van de greep die de ziekte op jouw leven heeft en richt jezelf op wat je wel kunt, ook als je pijn in je gewrichten hebt. Neem contact met mij op voor meer informatie of bel naar 06-29551787.