Hulp bij een chronische ziekte

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Hulp bij het omgaan met een chronische ziekte is vaak meer dan welkom. De ziekte beperkt je soms in het dagelijks leven en hoogstwaarschijnlijk heb je nog een hoop vragen over hoe je het beste met de ziekte om kunt gaan. Dat kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je eigenlijk niet echt leeft, maar alleen maar aan het overleven bent. Dat is natuurlijk zonde. Wacht niet langer met leven tot je gezond bent, maar haal eruit wat erin zit. Als coach bied ik je hulp bij jouw chronische ziekte en help ik jou binnen vele facetten in het leven.

Als coach bied ik hulp bij een chronische ziekte en geef ik een extra zetje in de rug

Een leven dat alleen maar draait om een ziekte: dat wil niemand. Helaas kan het soms best lastig zijn om zelf jouw ziekte onder controle te krijgen en je beter te gaan voelen. Door de juiste hulp te krijgen bij een chronische ziekte, leer je jezelf waarderen om wie je bent en de controle over jouw leven terug te krijgen. Met mijn individuele coachingtraject Chronisch Krachtig help ik je daar verandering in te brengen, zodat je meer geluk kunt ervaren in je leven. In plaats van de focus te leggen op je problemen en je pijn, kijken we samen tijdens verschillende coachingsgesprekken naar wat jou gelukkig en krachtig maakt. Je verdient namelijk een bekroond leven.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Meld je aan voor het coachingstraject

Wil jij ook graag hulp bij een chronische ziekte ontvangen van een ervaringsdeskundige? Ontbind jezelf van de greep die de ziekte op jouw leven heeft en richt jezelf op wat je wel kunt. Vind meer mogelijkheden en leer omgaan met de onzekerheden die de ziekte met zich meebrengt. Neem contact met mij op voor meer informatie en bel naar 06-29551787.