Pijn in gewrichten

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Als jij door de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa pijn ervaart in je gewrichten, kun je zeker om hulp vragen bij Bekroond Leven uit Rotterdam. Als coach met ervaring met een chronische ziekte wil ik jou helpen om de controle op je leven terug te krijgen. Samen zorgen we ervoor dat jouw ziekte slechts een onderdeel is van je leven, maar niet de hoofdrol speelt.

Laat pijn in je gewrichten jouw leven niet beperken

Het is oké om als chronisch zieke om hulp te vragen als je pijn hebt aan je gewrichten of last van een prikkelbare darm hebt. Als ervaringsdeskundige en coach met de ziekte van Crohn vind ik het namelijk belangrijk dat je je ziekte niet jouw leven laat overheersen. Tijdens de coachgesprekken die ik tijdens het coachingtraject Chronisch Krachtig aanbied, spreken we online of wandelend in het bos over datgene wat jou kan helpen.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Bekijk mijn tips of plan een gesprek in

Wil je snel meer weten over het omgaan met een chronische ziekte en de pijn in je gewrichten die daarbij kan horen? Bekijk dan online mijn gratis tips! Als je je in wilt schrijven voor mijn coaching kan dat via het inschrijfformulier of door te bellen naar 06-29551787.