Last van prikkelbare darm

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Vanuit Bekroond Leven in Rotterdam help ik je als je door jouw chronische ziekte last hebt van een prikkelbare darm. Als je hier last van hebt, kan het soms voelen alsof jouw ziekte je leven overneemt. Met mijn hulp krijg jij de controle terug over je eigen lichaam en kun je weer genieten van de dingen in het leven die jij leuk vindt!

Hoe ga je ermee om als je last hebt van een prikkelbare darm?

Last hebben van een prikkelbare darm door een chronische ziekte kan van grote invloed zijn op jouw dagelijkse leven. Als je snel last hebt van buikpijn, kan dit ervoor zorgen dat jij minder de deur uit gaat en minder geniet van je sociale leven. Dankzij mijn coaching en het volgen van een dieet bij de ziekte van Crohn trachten we dit probleem op te lossen. Tijdens het coachingtraject Chronisch Krachtig gaan we via individuele gesprekken aan de slag. Dit doen we terwijl we wandelen in de natuur óf, als jij dit liever hebt, online via een Zoommeting.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Meld je aan voor een gesprek

Wil jij meer leren over handvatten die je kunt toepassen als je door jouw chronische ziekte last hebt van een prikkelbare darm? Start dan nu bij mij een offline of online coachtraject. Bovendien kun je je aanmelden voor gratis tips over het leven als chronisch zieke. Neem contact met me op via 06-29551787 als je meer wilt weten over mijn coaching.