Last van buikpijn

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Als jij een chronische (darm)ziekte hebt, zou voor kunnen komen dat je vaak last van buikpijn hebt. Dit is ontzettend vervelend. Als ervaringsdeskundige begrijp ik goed dat je wilt leren om hier beter mee om te gaan. Daar kan ik je vanuit Bekroond Leven in Rotterdam mee helpen. Lees mijn gratis tips of e-book of plan een sessie wandelcoaching in als je hulp nodig hebt.

Ik ondersteun je als je vaak last van buikpijn hebt

Helaas is het zo dat als je chronisch ziek bent, je af en toe snel last hebt van buikpijn. Heb je snel last van je buik? Merk je dat dit je leven beperkt? Schakel dan mijn hulp in! Het kan namelijk zo zijn dat je door jouw ziekte last hebt van een prikkelbare darm en dat je hier moeite mee hebt in het openbaar. Ik vind het belangrijk dat je jouw ziekte niet je leven laat overheersen en dat je leert omgaan met je chronische ziekte. Daarom kun je bij mij terecht voor coachtrajecten en tips over hoe je met buikpijn leert leven.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Meld je aan voor gratis tips of mijn e-book

Wil je meer leren over het accepteren van je ziekte en doorgaan met je leven als je vaak last van buikpijn hebt? Als jij je inschrijft voor gratis tips, ontvang je regelmatig tips in je e-mailbox over alles wat met een chronische ziekte te maken heeft. Ook kun je bij mij terecht voor individuele coaching. Meld je hiervoor aan via het inschrijfformulier of bel me op 06-29551787.