Dieet bij de ziekte van Crohn

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Een gezond dieet aanhouden is een belangrijke factoren wanneer je prettig wilt leven met de ziekte van Crohn. Dankzij gezonde voeding heb je veel meer energie, voel je je vitaler en versterk je jouw weerstand. Als ervaringsdeskundige van de ziekte van Crohn help ik je graag met wat je mag eten. Ook leer je met de hulp van Bekroond Leven uit Rotterdam beter omgaan met het onvoorspelbare karakter van je ziekte en krijg je meer grip op je energiebalans.

Een evenwichtig en gezond dieet om prettig te leven met de ziekte van Crohn

Aangezien de ziekte van Crohn en voeding met elkaar verbonden zijn, is het logisch om met deze ziekte goed te kijken naar wat je mag eten. Wellicht is het voor jou voordelig om jouw dieet enigszins aan te passen, zodat de ziekte van Crohn jou minder in zijn greep heeft. Het onderzoek naar het effect dat voeding heeft op jouw ziekteverloop, is iets waar je misschien wel hulp van een lifecoach bij kunt gebruiken. Graag laat ik je inzien wat je met de ziekte van Crohn mag eten. Als je mijn individuele coachingtraject Chronisch Krachtig gaat volgen, bespreek ik graag jouw dieet en de invloed die de ziekte van Crohn heeft op jouw leven. Je leert leven met Crohn, zonder dat dit het centrale punt is van je bestaan is. Bovendien leer je tijdens dit traject omgaan met je extreme vermoeidheid.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Bepaal samen wat je mag eten als je de ziekte van Crohn hebt

Wil jij graag het mijn individuele coachtraject volgen zodat jouw ziekte je niet meer langer in zijn greep houdt? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je graag weten wat je mag eten in een geschikt dieet voor de ziekte van Crohn? Bel dan naar 06-29551787.