Last van extreme vermoeidheid

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Heb jij door jouw chronische (darm)ziekte snel last van extreme vermoeidheid? Bekroond Leven uit Rotterdam helpt je hierbij. Als ervaringsdeskundige met een chronische ziekte, sta ik voor je klaar als jij snel moe bent en hier in je dagelijkse leven last van ervaart. Je kunt bij mij terecht voor een coachingtraject, maar ook voor tips of een e-book.

Met mijn hulp heb je minder last van extreme vermoeidheid

Ben jij door de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa snel vermoeid? Als jij last hebt van extreme vermoeidheid, kan dit gevolgen hebben voor je sociale leven. Met mijn hulp leer je te leven met Crohn en laat je deze chronische ziekte jouw leven niet overheersen. Samen zorgen we ervoor dat jouw ziekte je niet beperkt en dat je jezelf gaat waarderen om wie je bent. Bovendien is het mogelijk om via mij een training van PPEP4ALL te volgen die bedoeld is voor jou als patiënt én je partner. Ook diegene heeft namelijk dagelijks met jouw ziekte en je extreme vermoeidheid te maken. Ik geef je graag meer informatie over deze training die ik zelf ook met mijn partner gevolgd heb.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Vraag mijn e-book aan

Heb jij door jouw chronische ziekte last van extreme vermoeidheid en andere klachten als pijn aan je gewrichten? Ik help je graag! In mijn e-book geef ik oplaadtips om meer energie te krijgen. Ook kun je bij mij terecht als je individueel gecoacht wilt worden om net dat extra steuntje in de rug te krijgen. Bel me via 06-29551787 als je vragen hebt of meer informatie wilt over mijn werkwijze.