Leren leven met Crohn

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Leren leven met Crohn kan een hele uitdaging zijn. Je merkt dat de ziekte jou behoorlijk in zijn greep heeft en dit staat centraal in alles wat je doet. Er gaan worstelingen mee gepaard en soms heb je het gevoel dat je geen regie meer hebt over je eigen leven. Om deze neerwaartse spiraal te doorbreken en meer geluk te ervaren in het leven, is het individuele coachtraject Chronisch Krachtig van Bekroond Leven uit Rotterdam dé oplossing.

Leren leven met de ziekte van Crohn dankzij een individueel coachingstraject

De ziekte van Crohn kan behoorlijk wat impact op je leven hebben, waardoor je beperkt wordt in bepaalde dingen, maar er is ook nog genoeg dat je wel kunt! Tijdens mijn individuele coachingtraject leer ik je de focus te weerleggen. Die richten we niet langer op je pijn en de problemen, maar op wat jou gelukkig en krachtig maakt. De ziekte blijft een onderdeel in je leven, maar staat niet langer centraal. Voel jezelf niet langer klein, maar laat jouw goede eigenschappen beter naar voren brengen! Als coach met ervaring met IBD help ik je leren leven met de ziekte van Crohn en geef je hierin een extra een extra steuntje in de rug.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Schrijf je eenvoudig online in

Laat onzekerheden los en kijk verder naar de mogelijkheden. Je verdient namelijk een bekroond leven! Wil je leren leven met de ziekte van Crohn en dit traject graag aangaan? Schrijf je dan direct in en dan neem ik contact met je op om een gratis eerste coachinggesprek in te plannen. Ook geef ik gratis tips voor chronisch zieken of volg je een training van PPEP4ALL die specifiek voor de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa ontwikkeld is. Voor meer informatie over het coachingsaanbod bel je naar 06-29551787.