Chronisch ziek en je energiebalans

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Meer grip op je energiebalans krijgen is een goed idee als je chronisch ziek bent. Heb jij een chronische (darm)ziekte en heb jij het gevoel dat je gevangen zit in je ziekte? Ook met een darmziekte kan jij nog steeds genieten van het leven en de dingen doen waar je vrolijk van wordt. Ik help je hierbij als je niet weet hoe je dit bereikt.

Grip krijgen op je energiebalans als je chronisch ziek bent

Heb jij last van extreme vermoeidheid? Merk jij dat jouw ziekte de controle over je leven overneemt? Overleef jij meer dan dat je écht leeft? Als ervaringsdeskundige bied ik jou hulp bij de ziekte van Crohn, waardoor je een positieve draai aan je leven kunt geven. Bij Bekroond Leven uit Rotterdam word je ook geholpen als je vermoeid bent door Colitis Ulcerosa. Als je chronisch ziek bent, is het namelijk belangrijk om goed te letten op jouw energiebalans. Door je energie te verdelen, kun jij de dingen die je leuk vindt blijven doen en heeft het chronisch ziek zijn niet meer de overhand in jouw leven.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Vraag om hulp

Wil je meer leren over het verdelen van je energie? Ik bied mensen die chronisch ziek zijn een gratis online gesprek aan waarin we onder andere spreken over het belang van een goede energiebalans. Daarnaast is het mogelijk mijn e-book aan te vragen waarin je meer informatie krijgt over het krijgen van meer energie. Bel mij nu voor meer informatie op 06-29551787.