En, hoe was de chocola? Tony Chocolonely, mijn absolute favoriet! Ik heb voor mezelf dus ook een reep achtergelaten (en opgegeten…). Voor de ontvangers van het kerstpakket van Aniek Vogel: mijn naam is Margot van Zon, en ik ben coach voor mensen met een chronische (darm)ziekte. Wil je meer over mij weten, kijk dan ook even hier.

Omdat ik niet alleen een bijdrage wilde leveren aan het kerstpakket van Aniek, maar ook de mensen die ik het afgelopen jaar heb mogen coachen wilde bedanken, stuurde ik zelf een klein kerstpakketje. Want ik ben dankbaar voor alle mooie gesprekken die ik heb mogen voeren, en de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Wat een bijzonder jaar was 2020! Ik denk niet dat er ook maar een voorspeller is geweest die een jaar geleden aangegeven had wat voor een bizar jaar we tegemoet zouden gaan. Het afgelopen jaar heeft me veel moois gebracht, maar ook de nodige uitdagingen.

Ik denk dat voor mensen zoals jij en ik, met een chronische ziekte, ieder jaar de nodige uitdagingen heeft. Ik ben dan ook heel erg blij dat Aniek Vogel met haar chronisch geschenk ook dit jaar weer veel mensen blij maakt. Want het valt niet altijd mee, leven met een chronische ziekte. Net zoals het bijna iedereen in de wereld op dit moment zwaar valt om met Corona om te gaan. Naast de chocoladereep die je in het prachtpakket van Aniek vond, wil ik je daarom nog wat extra’s aanbieden: mijn online bekroond kerstpakket!

Het bevat een set met oefeningen en tips om nog beter te leven met je ziekte. Daarnaast ook een gratis coachgesprek van 45 minuten (online) dat je kunt inplannen wanneer het jou uitkomt in januari 2021! En waarschijnlijk bedenk ik nog wel wat meer leuks om te delen.

UPDATE:

Door een probleem met het automatische mailprogramma dat ik gebruik zijn aanmeldingen tot en met 23 december 2020 niet bij mij terechtgekomen!!! Mocht je je hebben ingeschreven voor extra kadootjes, stuur dan nog een mail naar me: margot@bekroondleven.nl , zodat ik je alsnog alles toe kan sturen. Sorry voor het ongemak (maar dat kon er dit jaar natuurlijk ook nog wel bij ;-). En als je dat nog niet gedaan had, doe het dan alsnog!