Online coach traject voor chronisch zieke

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Volg geheel online bij een ervaren coach een individueel traject voor chronisch zieke personen die alles uit het leven willen halen. Als coach weet ik hoe lastig het is, want ik heb zelf de ziekte van Crohn. Omdat ik merkte dat veel mensen moeite hebben met het omgaan met de gedachte voor altijd ziek te zijn – in welke mate dan ook – ben ik als ervaringsdeskundige mijn coachingspraktijk begonnen.

Volg online bij een ervaren coach een traject dat speciaal voor chronisch zieke mensen ontworpen is

Je ziekte onder controle krijgen is niet de enige manier om je beter te voelen. Ik help je daarnaast met het richten op wat je wel kunt, je energie beter te verdelen en jezelf te waarderen om wie je bent. Ook leer ik je omgaan met de onzekerheden van je ziekte en kijken we naar jouw huidige dieet. Dit doen we door aandacht te geven aan je angst en onzekerheden. Als ervaren coach bied ik een individueel traject voor chronisch zieke personen geheel online aan. We zien elkaar dan via het platform Zoom. Je voert het gesprek dan vanuit je eigen huis en hebt geen reistijd. Daarnaast is een wandeling in de natuur ook mogelijk.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Meld je aan voor het coachingstraject Chronisch Krachtig

Lees meer over de mogelijkheden rondom het individuele coachingstraject dat ik aanbied en krijg en goed beeld van de invulling ervan. Als coach zet ik het traject voor chronisch zieke personen zowel online als face-to-face in. Meld je eenvoudig online aan en zet een stap in de richting van een bekroond leven! Bel voor meer informatie naar 06-29551787. Ontdek ook de trainingen van PPEP4ALL, wanneer je graag een training specifiek voor de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa wilt volgen.