Omgaan met chronische ziekte

  • ✔ Gratis tips
  • ✔ On- en offline coaching
  • ✔ Ervaringsdeskundige

Het leren omgaan met een chronische ziekte is een hele uitdaging op zich. Je bent wellicht geneigd om alleen de negatieve kanten te belichten. Alleen te denken aan wat je niet kunt en de beperkingen die je hebt. Hoe zou het zijn als je daar verandering in zou kunnen brengen? Start met leven en richt je op de dingen die wel mogelijk zijn!

Leer omgaan met een chronische ziekte middels een individueel coachingstraject

Pak de regie over je leven terug en ervaar meer geluk door mijn individuele coachtraject Chronisch Krachtig te volgen. Middels verschillende coachingsgesprekken laat ik je als ervaringsdeskundige graag de kansen inzien die je hebt. Weerleg de focus en leer hoe je je ziekte onderdeel laat uitmaken van je leven, zonder dat dit het centrale punt is van je leven. Je voelt je energieker en meer in controle over je eigen leven. Leer omgaan met een chronische ziekte, zoals Chrohn en Colitis Ulcerosa en geniet weer bewuster van fijne momenten door bijvoorbeeld ook goed naar jouw dieet te kijken. Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

foto met logo vierkant

Na dit traject heb je je ziekte nog wel natuurlijk, maar heeft de ziekte jou niet meer in zijn greep.

Dit is wat anderen van mijn coaching zeggen:

“Na de diagnose fibromyalgie had ik veel vragen over hoe hier mee om te gaan en hoe moet ik nu verder. De wandelingen met Margot hebben mij meer inzicht gegeven in de patronen die ik had en welke daarvan mijn lichamelijke klachten (onbedoeld) erger maakten. Samen hebben we naar oplossingen gezocht om deze patronen te doorbreken en mijn leven zo in te richten dat ik zowel in mijn werk als privéleven een redelijke balans heb gevonden om met mijn aandoening om te gaan en eruit te halen wat er in zit. Door de wandelingen in de natuur en de rustige, heldere aanpak van Margot kan ik nu zeggen dat ik weer meer grip op mijn leven heb gekregen. De Fibro gaat niet over, maar ik kan er nu wel veel beter mee omgaan.”

Yvon Brinkenberg-Sportel

crown-white-100

“Ik vind Margot heel goed in de rust die ze overbrengt en in het doorvragen als ik iets vertel waardoor ik nog dieper moet nadenken.
M.”

Schrijf je in en start met leven

Jij hebt je ziekte, maar je ziekte heeft jou niet meer. Dat is precies wat je wilt, toch? Leer omgaan met je chronische ziekte en schrijf je in voor het coachingstraject of neem telefonisch contact met mij op via 06-29551787. Na jouw inschrijving neem ik direct contact met je op. Dan plannen we een eerste coachingsgesprek in.